Här är personalen välutbildade inom fillers

Här är personalen välutbildade inom fillers

Jag har hört på debatten på teven de senaste dagarna att det är många som har haft klagomål på salonger som utför fillersbehandlingar. Det blir inget nyhetsvärde om Rapport och Aktuellt skulle rapportera om de salonger som verkligen är bra, det kan man i och för sig förstå. Men för att ge en litet mer nyanserad bild av verkligheten, allt är inte sju sorger och åtta bedrövelser, så tänkte jag idag tipsa er om företaget som jag gick till när det var jag som fick hjälp inom fillers i Södertälje, jag fick otroligt god och professionell hjälp, det är ett företag som heter Mbeautycare. 

Det här företaget kan man känna sig helt trygg med för personalen som utför dessa behandlingar med fillers har både lång erfarenhet och är välutbildade och arbetar hela tiden med noggrannhet och kvalitetssäkrar och utvärderar det de gör för att hålla en hög kvalitet. De arbetar utifrån branschens högt ställda krav och riktlinjer och avviker aldrig från det som rekommenderas. Man ska inte vara rädd för att genomgå en fillersberhandling, det gäller dock att vända sig till de företag som verkligen kan det här, och Mbeautycare tillhör definitivt ett av de bättre företagen, därför rekommenderar jag er starkt att vända er dit ifall det är fillers i Södertälje ni är ute efter. För övrigt hoppas jag att ni, mina kära, läsare har det bra, hur ser era planer för helgen ut? Det är rätt mycket fokus på mig i den här bloggen, nu tycker jag vi ändrar på detta, så skriv gärna och berätta lite mer om er själva, om vad nu har för er. Är det något speciellt ni vill att jag ska skiva om i bloggen så berätta det. 

 


Kommentarer är stängda.